Demana cita sense compromís
936 073 333
683 313 417
Reserva
cita
Compra
online
Treballa amb
nosaltres

Oculoplastia

Precio online

Què és l'oculoplàstia?

És un sub-especialització de l'oftalmologia medicoquirúrgica que tracta les estructures facials que envolten l'ull (parpelles, vies lacrimals, òrbita).

Tant les dones com els homes no podem evitar el pas dels anys però si que podem aconseguir un aspecte natural, harmònic i equilibrat.

Mitjançant la nostra unitat de cirurgia i medicina estètica, diagnostiquem, tractem i aconsellem cada pacient de manera personalitzada amb l'objectiu d'aconseguir un aspecte saludable i una bona cara, sense arrugues però amb expressivitat i naturalitat.

BOSSES ALS ULLS

Blefaroplàstia o cirurgia de les parpelles

Consisteix a administrar unes microinjeccions d'aquesta substància natural que és un relaxant muscular temporal.
Els tractaments es realitzen a la consulta mèdica i no requereixen ingrés. L'objectiu és atenuar i eliminar les arrugues d'expressió del front, laterals dels ulls, potes de gall i entrecella.

ARRUGUES D'EXPRESSIÓ: "POTES DE GALL"

Toxina Botulínica Tipus A

Consisteix a administrar unes microinjeccions d'aquesta substància natural que és un relaxant muscular temporal. Els tractaments es realitzen a la consulta mèdica i no requereixen ingrés. L'objectiu és atenuar i eliminar les arrugues d'expressió del front, laterals dels ulls, potes de gall i entrecella.

Preguntes freqüents

 • L'agressió dels factors externs (fred, vent ...)
 • El sol (els raigs UVA són els causants de 2/3 parts de l'envelliment)
 • La deshidratació i la calor excessiva
 • El cansament i la mala alimentació
 • Les al·lèrgies
 • El factor hereditari
 • La manca d'exercici físic
 • Mirada cansada, parpelles caigudes i bosses als ulls
 • Potes de gall al voltant dels ulls
 • Arrugues i línies d'expressió
 • Sots i arrugues al voltant dels llavis
 • Cicatrius

No podem dir que siguin complicacions. Com el tractament es realitza amb microinjeccions, pot haver blaus durant uns dies, o inflamació en zones sensibles com els llavis.

Els productes que utilitzem són totalment biocompatibles i re absorbibles, de manera que són temporals i requereixen un manteniment. Segons la durabilitat de cada producte infiltrat i del tipus de pell de cada pacient, poden durar més o menys temps.

Tant homes com dones que vulguin millorar la textura de la pell. Són molt efectius en cas que es necessiti corregir alguna alteració cutània com cicatrius, zones atròfiques, desnodrides ... És un tractament regenerador i autòleg (sang del propi pacient) que també utilitzen altres especialistes com dentistes, oftalmòlegs i traumatòlegs.

La toxina que s'utilitza en medicina és en forma de proteïna purificada.

En el tractament per les arrugues s'utilitzen aproximadament unes 50 unitats de toxina. L'efecte tòxic es produiria a partir d'una injecció de 2.000 unitats en una sola aplicació. Per tant, la quantitat que requereix el tractament no és en absolut perillosa per a l'ésser humà.

NO. Sempre s'aplica una crema anestèsica en la pell per adormir la zona a tractar.

Les agulles amb què apliquem el tractament són extrafines, de manera que les molèsties són mínimes.

Posant a les mans del nostre equip de professionals.

L'equip mèdic realitzarà un estudi personalitzat de cada pacient i també us el diagnòstic i el tractament correctiu més adequat, adaptant-se a les necessitats de cada pacient.

La informació present a la web no reemplaça si no complementa la relació metge-pacient. En cas de dubte consulti amb el metge de referència.
Fes clic aquí i reserva ara la teva visita