Demana cita sense compromís
902 02 34 51
Et truquem nosaltres

Quadre mèdic


Llicenciat en Medicina per la Universitat del Cauca, Colòmbia. Va cursar la seva especialització en Oftalmologia a l'Institut Barraquer de Barcelona.

Va treballar gairebé una dècada a la Clínica Barraquer de Barcelona. Pioner en el camp de la cirurgia refractiva amb làser, va ser un dels primers oftalmòlegs a operar amb Làser a Espanya i avui dia més de 5.000 pacients han passat per les seves mans.

És un habitual en congressos nacionals i un cop l'any assisteix a algun Congrés oftalmològic Internacional, de vegades com a ponent i altres com a oient per estar al dia de les últimes tècniques i procediments a nivell mundial.

Ha aparegut en diversos mitjans de comunicació (RAC 1, Cadena SER, Ràdio Teletaxi, Diari Avui ...) parlant sobre problemes oculars i donant consells als oients.

Titulat com a metge cirurgià a la Universitat de concepció, Xile a l'any2006. Posteriorment obté l'especialitat d'Oftalmologia al maig de 2012després de realitzar la seva residència a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona. Completa la seva formació realitzant un màster DECIRURGIA Refractiva a ICR (Universitat de Barcelona).

Especialitat validada per exàmens de l'International Council of Opthalmology (2011-2012).

Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO) al maig de 2014.

Ha realitzat la seva activitat professional com a adjunt d'Oftalmologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ia l'Hospital Clinic Provincial deBarcelona (Servei Oftalmologia Sagrat Cor).

En l'actualitat és membre de la Societat Espanyola de Cirurgia OcularImplant-Refractiva (SECOIR) i l'European Society of Catacract andRefractive Surgeons (escrit). Ha assistit a nombrosos cursos i congressos.

Té diverses publicacions en revistes i llibres. Les seves principials àrees d'interès són la patologia de la superfície ocular, la cirurgia refractiva i la cirurgia de cataracta.

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC). (2013) i en European Board Ophthalmology en 2018.

Ha realitzat nombrosos cursos entre ells · Curs Teòric-Pràctic de cirurgia de glaucoma (Wet Lab del Masnou, Barcelona), Superfície Ocular i Oculoplàstia. Oculosurf 2015, Curs Diagnòstic i tractament actual dels tumors intraoculars (Institut Universitari Barraquer, 2017) Cursos d'actualització: Casos complicats en glaucoma, H.Sant Pau 2 febrer 2018, XXXVII Curs de Glaucoma IOBA 2017, etc.

Ha assistit a congressos com XXIV Congrés Societat Espanyola de Estrabologia i Oftalmologia Pedriàtica (SEEOP), Utilitat de la tomografia de coherència òptica (OCT) en el diagnòstic i seguiment de la síndrome de Múltiples Punts Blancs evanescents (MEWDS), I jornada de retina de residents (Concurs de casos clínics de retina), Congrés de la Societat Espanyola de Inflamació ocular (SEIO), etc.

En l'actualitat és Adjunta de glaucoma d'Hospital la Santa Creu i Sant Pau. M.I.R. Ofalmología a Hospital Universitari Vall d'Hebron i Cap de Residents d'Oftalmologia H. U. Vall d'Hebron, 2010.

És presidenta d'associació universitària estudiants de Medicina M.E.I.G.A (IFMSA Galícia) i Membre d'Honor d'associació universitària estudiants de Medicina M.E.I.G.A.


Llicenciada en medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en oftalmología a l’Hospital Universitari de Terrassa.

S’ha format a nivel internacional i ha treballat per l’Hospital Quirón de Barcelona i l’Hospital General de Catalunya entre altres. És membre de les principals societats d’oftalmologia.

Ha assistit a nombrosos cursos i congressos a Espanya, Suissa, França i Estat Units. Té vàries publicacions en prestigiosos llibres i revistes.