Demana cita sense compromís
902 02 34 51
Reserva
cita
Compra
online

Quadre mèdic


Llicenciat en Medicina per la Universitat del Cauca, Colòmbia. Va cursar la seva especialització en Oftalmologia a l'Institut Barraquer de Barcelona.

Va treballar gairebé una dècada a la Clínica Barraquer de Barcelona. Pioner en el camp de la cirurgia refractiva amb làser, va ser un dels primers oftalmòlegs a operar amb Làser a Espanya i avui dia més de 5.000 pacients han passat per les seves mans.

És un habitual en congressos nacionals i un cop l'any assisteix a algun Congrés oftalmològic Internacional, de vegades com a ponent i altres com a oient per estar al dia de les últimes tècniques i procediments a nivell mundial.

Ha aparegut en diversos mitjans de comunicació (RAC 1, Cadena SER, Ràdio Teletaxi, Diari Avui ...) parlant sobre problemes oculars i donant consells als oients.

Titulat com a metge cirurgià a la Universitat de concepció, Xile a l'any2006. Posteriorment obté l'especialitat d'Oftalmologia al maig de 2012després de realitzar la seva residència a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Barcelona. Completa la seva formació realitzant un màster DECIRURGIA Refractiva a ICR (Universitat de Barcelona).

Especialitat validada per exàmens de l'International Council of Opthalmology (2011-2012).

Fellow of the European Board of Ophthalmology (FEBO) al maig de 2014.

Ha realitzat la seva activitat professional com a adjunt d'Oftalmologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau ia l'Hospital Clinic Provincial deBarcelona (Servei Oftalmologia Sagrat Cor).

En l'actualitat és membre de la Societat Espanyola de Cirurgia OcularImplant-Refractiva (SECOIR) i l'European Society of Catacract andRefractive Surgeons (escrit). Ha assistit a nombrosos cursos i congressos.

Té diverses publicacions en revistes i llibres. Les seves principials àrees d'interès són la patologia de la superfície ocular, la cirurgia refractiva i la cirurgia de cataracta.

Llicenciada en medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona i especialitzada en oftalmología a l’Hospital Universitari de Terrassa.

S’ha format a nivel internacional i ha treballat per l’Hospital Quirón de Barcelona i l’Hospital General de Catalunya entre altres. És membre de les principals societats d’oftalmologia.

Ha assistit a nombrosos cursos i congressos a Espanya, Suissa, França i Estat Units. Té vàries publicacions en prestigiosos llibres i revistes.